Puhutteleva, ajatuksiin kiertämään jäävä kirja. Ajankohtainen aihe. Nykypäivän vanhemman pitäisi tämä lukea, varoituksen sanana.

14-vuotias kiltti, harrastavainen, "hyvästä perheestä" oleva tyttö ystävystyy ei-niin-kiltin tytön kanssa. Siitä seuraa jännitystä elämään, näpistelyä, juhlia, valehtelua, lintsausta. Jotenkin niin moneen kertaan kuultu tarina. Tällä kertaa tytöt vain menevät vielä pitemmälle, pikkuhiljaa, ja lopputulos ei ole hyvä. Toinen löytyy kuolleena, toinen katoaa. Kaikki on niin pienestä kiinni.

Jäin kaipaamaan enemmän tunnetta kirjaan. Nyt tapausta katsottiin kyllä useasta näkökulmasta, mutta vähän kylmän kliinisesti, faktoja luetellen. Ulkopuolelta. Äidin pääkopan sisään sentään vähän päästiin, mutta tyttären ei juuri ollenkaan. Olisin halunnut kuulla syitä ja selityksiä, miksi, ja miltä tuntui. Tietysti jokainen voi ne itse kuvitella, ehkä se onkin tämän kirjan tarkoitus. Antaa eri näkökulmia asioihin, ymmärtää. Ehkä se on minun vikani, että en halua ymmärtää, haluaisin tietää miksi, jotta voisin estää. En suostu ymmärtämään enkä hyväksymään tällaista maailmaa...

Aiheesta 96140.jpg, aiheen käsittelystä ottaisin yhden tähden pois.

- Kaaka -